OM OSS

OM FÖRETAGET

VVS Bröderna Sverige AB startades och drivs av bröderna Mattias och Jonas Olsson. Båda bröderna har varit verksamma i branschen i många år och har därmed ett brett och gedigen kunskap inom alla typer av VVS-installationer. Vårt geografiska verksamhetsområde är Örebro Län med Örebro som utgångspunkt.
Vår verksamhet är främst inriktad på VVS-service åt fastighetsförvaltare, fastighetsägare och byggfirmor, men även många privatpersoner uppskattar vårt stora kunnande och goda service.Naturligtvis utför vi våra arbeten på utsatt tid, till överenskommet pris och enligt gällande branschregler. Vi arbetar enbart med godkända, väl beprövade material och installations detaljer. Hög service grad är en självklarhet för oss.

KVALITET & MILJÖ

VVS Bröderna Sverige AB strävar att ständigt utveckla och arbeta för en så låg miljöpåverkan som möjligt på vår arbetsplats. Därför bedriver vi ett aktivt miljöarbete både ute på fältet hos montören och på kontoret hos tjänstemannen. Vi arbetar efter FR2000 där Kvalité, Miljö, Arbetssätt är mätbara och vi då ständigt kan utvecklas inom dessa.
VVS Bröderna Sverige AB åtar sig att uppfylla miljölagar och andra miljökrav. VVS Bröderna Sverige AB åtar sig att ständigt arbeta för att förebygga föroreningar. VVS Bröderna Sverige AB miljömål är att ständigt följa upp och hitta nya lösningar på miljöeffektiva lösningar.

JOBBA HOS OSS

Vi på VVS Bröderna är i ständig jakt på duktiga och talangfulla medarbetare. Känner du att detta är något för dig, tveka inte med att skicka in CV och Personligt Brev till oss på info@vvs-broderna.se
Back to top